lungård
Prosjektleder Anders Lungård viser her en rist som er utformet for å hindre vann å trenge gjennom. Foto: Stein Arne Bakken

Stranda Ventilasjon er en gjenganger som utstiller på Småkraftdagene. Sunnmørsbedriften er markedsledende med sine ventilasjonsløsninger til småkraftverk og trafostasjoner.

  • Stein Arne Bakken

Bedriften er også totalleverandør av ventilasjon til trafostasjoner. Virksomheten startet med blikkenslagerarbeid og sponavsug til møbel og trevare, men de siste 50 årene har bedriften laget rister og spjeld, og er blitt en av de største produsentene innenfor dette nisjeområdet her i landet. Produktene blir fremstilt av norskprodusert aluminium i...
Artikkelen er 242 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.