wind catching systems
Wind Catching Systems vil bygge en struktur med 126 vindmøller på 1 MW hver. Illustrasjon: Wind Catching Systems AS

Rammen skal bli 300X350 meter og produsere 126 MW.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det norske selskapet Wind Catching Systems AS bygger pilot for teknologi for flytende havvind. Enova støtter prosjektet med 22 millioner kroner. Den tradisjonelle havvindmøllen har én vindturbin per installasjon med en effekt på 8 til 15 MW. 126 turbiner Det nye havvind-konseptet med en stor multiturbinstruktur, Windcatcher, skal testes på...
Artikkelen er 204 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.