sol
Illustrasjonsfoto: Mostphotos

Vil ha 500 MW bakkemontert solenergi innen 2026.

  • Øyvind Zambrano Lie

Fusjonen mellom Glitre Energi AS og Agder Energi AS ble onsdag registrert i Foretaksregisteret og er nå dermed formelt gjennomført. De to konsernene er nå fusjonert til Å Energi AS. Samtidig lanserer Å Energi sin første satsing på utbygging av mer fornybar produksjon: 500 megawatt bakkemontert solenergi innen 2026. Ambisjonen...
Artikkelen er 178 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.