mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Det hjelper ikke at regjeringen vil heve grensa til 100.000 kunder.

  • Øyvind Zambrano Lie

Energilovens krav om funksjonelt skille gjelder i dag for nettforetak med flere enn 10.000 nettkunder. Olje- og energidepartementet (OED) foreslo i september at grensen heves til 100.000 eller flere kunder. Høringsfristen for forslaget er 14. desember. 5. oktober søkte Alut AS om dispensasjon fra kravet om funksjonelt skille. Alut leverer...
Artikkelen er 413 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.