norweas høstkonferanse
Lars Haltbrekken (SV) (t.v.), Heidi Nordby Lunde (H), Mani Hussaini (Ap) og Sveinung Rotevatn (V) på Norwea og Arntzen de Besches høstkonferanse. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Arbeiderpartiet vil vurdere gjennomsnittsberegning av høyprisbidraget og beregning ut fra kontraktsverdi istedenfor spotpris. – Vi ble sjokkert vi også, sier Mani Hussaini (Ap) i Stortingets energi- og miljøkomité.

  • Øyvind Zambrano Lie

Kritikken mot regjeringens foreslåtte skatteskjerpelser for kraftsektoren kom både fra Høyre og Venstre og fra SV under politikerdebatten på Norwea og Arntzen de Besches høstkonferanse i Oslo torsdag. – Dette er ulikt Arbeiderpartiet. Å innføre noe som er særlig dårlig utredet og som svekker investortilliten til Norge. Dere er ikke...
Artikkelen er 1283 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.