Kharkivoblenergo
Ødeleggelser etter russiske angrep i Kharkivoblenergos nett nordøst i Ukraina. Foto: Kharkivoblenergo

Hvis dere har noe demontert gammelt utstyr på lager, gi oss beskjed, skriver ukrainsk kraftselskap til Statnett.

  • Øyvind Zambrano Lie

I en epost til Statnett ber det ukrainske kraftselskapet DTEK om hjelp til å erstatte nettutstyr som er ødelagt av russernes bombing. «Hvis dere har oppgradert deres flåte av gamle kraftstasjoner og transformatorstasjoner og har noe gammelt demontert utstyr i deres lagre og som dere kan gi gratis, leie bort...
Artikkelen er 410 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.