sørgard
Tidligere konkurransedirektør Lars Sørgard leder energikommisjonen. Foto: Konkurransetilsynet

Skulle levert 15. desember, får utsatt fristen til 1. februar.

  • Øyvind Zambrano Lie

Energikommisjonen, som skal kartlegge energibehovene og foreslå økt energiproduksjon, har fått utsett fristen for å levere anbefalingene sine til 1. februar 2023, skriver Olje- og energidepartementet i en melding. Kommisjonen ble oppnevnt av regjeringen i februar og skulle i utgangspunktet gjøre ferdige arbeidet innen 15. desember. Kommisjonen har et omfattende...
Artikkelen er 171 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.