nord pool
Foto: Nord Pool

Selger aksjene til den litauiske systemoperatøren Litgrid.

  • Øyvind Zambrano Lie

Energinet og Fingrid selger sine aksjer i «TSO Holding», som er en av eierne i den nordiske elbørsen Nord Pool. De to selskapene eide 18,8 prosent hver i TSO Holding, som eier 34 prosent av Nord Pool Holding AS som driver kraftbørser i 16 europeiske land. Aksjene er solgt til...
Artikkelen er 265 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.