krig ukraina
Dette bildet fra krigen i Ukraina er tatt i 2014. Foto: Ukrainas forsvarsdepartement/Wikimedia Commons

Norge takket nei, gir isteden penger via Verdensbanken.

  • Øyvind Zambrano Lie

24, oktober sendte EUs energikommisær Kadri Simson et brev til energiminister Terje Aasland (Ap) der hun ber Norge støtte Ukraine Energy Support Fund, som er etablert av EU. Simson viser til at siden Russland invaderte Ukraina, har EU mottatt en rekke forespørsler fra Ukraina om utstyr til energisektoren. Forespørslene har...
Artikkelen er 535 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.