Seniorrådgiver Thomas Iversen i Forbrukerrådet
Seniorrådgiver Thomas Iversen i Forbrukerrådet. Foto: Forbrukerrådet

Hevder strømselskaper bruker nye regler som unnskyldning for øke prisen.

  • Øyvind Zambrano Lie

Strømsalgselskapene Norgesenergi og Kraftriket har de siste dagene sendt ut beskjed til kundene sine om at de reduserer antallet avtaler. Forbrukerrådet applauderer oppryddingen, men «ber kundene være oppmerksomme på at selskapene benytter muligheten til å ta seg bedre betalt». – Vi har blitt kontaktet av forbrukere som opplever at de...
Artikkelen er 272 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.