aasland
Energiminister Terje Aasland (Ap). Foto: Bernt Sønvisen

Nå får ikke nettselskapene lenger selge leveringspliktig strøm til ågerpris.

  • Øyvind Zambrano Lie

Fra 1. desember innføres midlertidig endring i prising av leveringspliktige kraftleveranser. – At kunder med betalingsproblemer kan oppleve å få høyere strømregninger enn nødvendig fordi de ikke kan velge en ny kraftleverandør, er svært urimelig. Nå fastsetter vi en forskrift som bestemmer prisen på såkalt leveringspliktig kraftleveranse frem til 1....
Artikkelen er 313 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.