fjernvarme
Foto: BKK

Vista Analyse foreslår at den billigste alternative teknologien skal leges til grunn for pristaket på fjernvarme.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
I et oppdrag for NVE foreslår Vista Analyse å endre prisreguleringen av fjernvarme, slik at det er den billigste alternative teknologien som legges til grunn for pristaket. Bruken av fjernvarme til oppvarming og varmt tappevann har firedoblet seg i løpet av de siste 20 årene. Det har også skjedd store...
Artikkelen er 347 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.