fredrikstad energi
Fredrikstad Energis hovedkontor. Foto: Google street view

Skal hente ut stordriftsfordeler og få tilgang til et bredere kompetansemiljø.

  • Øyvind Zambrano Lie

Fredrikstad Energi AS og Kragerø Energi AS har i dag signert transaksjonsavtale for salg av 100 prosent av aksjene i Fredrikstad Energi Marked AS til Yve AS, fordelt på 94,7 prosent på Fredrikstad Energi AS og 5,3 prosent på Kragerø Energi AS, opplyses det i en børsmelding. Fredrikstad Energi Marked...
Artikkelen er 170 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.