statnett høstkonferanse
Lars Ove Skorpen i Pareto (med rosa slips) var enig med sin sidemann Ole Erik Almlid fra NHO i at regjeringen har bommet med sin skattepakke for kraftsektoren. Foto: Øyvind Zambrano Lie

– En vanvittig konkurransevridning fra vannkraft til batterier.

  • Øyvind Zambrano Lie

Lars Ove Skorpen i Pareto gikk på Statnetts høstkonferanse onsdag til kraftig angrep på regjeringens foreslåtte skattepakke for kraftsektoren på Statnetts høstkonferanse i Oslo onsdag. – Hvis jeg kommer med batteri på 100 MW har jeg altså 22 prosent skatt. Men hvis jeg prøver å bruke den installerte effekten vi...
Artikkelen er 353 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.