glitre
Glitre Energis hovedkontor i Drammen. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

«Bortfall av produksjonsvolum og høy sikringsgrad ved inngangen til året har medført svært svake resultater» i 3. kvartal, skriver selskapet.

  • Øyvind Zambrano Lie

Glitre Energi fikk et resultat før skatt i 3. kvartal på 290,6 millioner kroner, mens resultatet etter skatt ble minus 19,3 millioner kroner, som følge av en høy skattekostnad på 309,9 millioner kroner, skriver selskapet i en børsmelding. «Bortfall av produksjonsvolum og høy sikringsgrad ved inngangen til året har medført...
Artikkelen er 268 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.