wetterhus
Tore Morten Wetterhus skal lede det nye sammenslåtte selskapet Glitre Nett. Foto: Glitre Energi

– Selv om noen kanskje ikke vil si at det er helt nytt, er det et flott navn som mange allerede har positive holdninger til.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som følge av fusjonen mellom Glitre Energi og Agder Energi slår også konsernets nettselskap seg sammen. Det nye selskapet skal hete Glitre Nett. Tore Morten Wetterhus bli leder for det nye fusjonerte nettselskapet. − Navnet Glitre Nett var det mange ansatte i både Agder Energi Nett, Glitre Energi Nett og...
Artikkelen er 140 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.