TELLENES
Fra byggingen av Tellenes vindpark i Rogaland. Arkivfoto: Zephyr

Vardar og Glitre Energi er enige om en avtale hvor Vardar kjøper Glitre Energis 25 prosents eierposisjon i selskapet Zephyr.

  • Øyvind Zambrano Lie

Etter transaksjonen eier Østfold Energi og Vardar 50 prosent hver av Zephyr, skriver Glitre Energi i en børsmelding. – Denne avklaringen på eiersiden gir Zephyr gode rammer for å videreutvikle sin portefølje av vindkraftprosjekter både i Norge og Sverige. Vardar var en av de første som utviklet vindkraft i Norge,...
Artikkelen er 90 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.