eikredammen
Eikredammen i Hemsedal kommune. Dammen er inntaksmagasin for Hemsil 2 og det som kan bli Hemsil 3. Foto: Hafslund Eco/Aerosport Norge

Hafslund Eco Vannkraft ber Olje- og energidepartementet fullføre konsesjonsbehandlingen av Hemsil 3 (83 MW) til 1,2 milliarder kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

Endrer tittel og ingress og legger til sitat fra Hafslund Eco der de understreker at det ikke blir investeringer i prosjektet om regjeringens nylig foreslåtte skatteskjerpelser ikke endres*. I 2017 ba Eco Energi Olje- og energidepartementet avslutte konsesjonsbehandlingen av Hemsil 3 kraftverk i Gol i Hallingdal. Nå ber arvtageren Hafslund...
Artikkelen er 660 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.