fornybarprisen
Christina Søgård fra Energi Norge delte onsdag ut Fornybarprisen sammen med jurymedlem Simon Balsnes fra Natur og ungdom til Heimdall Power-sjef Thomas H. Wikberg. Foto: Sezer Subasi

Bidrar til å minimere naturinngrep gjennom mindre utbygging av kraftnett.

  • Øyvind Zambrano Lie

Heimdall Power ble i dag hedret med Fornybarprisen, som er innstiftet av Energi Norge. En uavhengig jury, med Cicero-sjef Kristin Halvorsen i spissen, peker ut bedrifter eller prosjekter som har gjort en innsats utenom det vanlige for å fremme elektrifisering eller annen bruk av fornybar energi. Juryen for Fornybarprisen består...
Artikkelen er 279 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.