termostat strømsparing sparing
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Husholdningene i høyprisområdene sør i Norge reduserte det temperaturkorrigerte strømforbruket med hele 17 prosent i september og 14 prosent i oktober sammenlignet med i fjor, ifølge NVE.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Kraftforbruket for hele landet så langt i år er redusert med 6,1 TWh fra i fjor. Det er tydelig at mange nå sparer strøm, sier vassdrags- og energidirektør Kjetil Lund i en pressemelding. I industrien og i tjenesteytende sektor har også strømforbruket gått ned nå i høst. I tjenesteytende...
Artikkelen er 253 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.