mauranger
Bildet er tatt ved en tidligere anledning da Kraftmontasje bygget 132-ledning ved Mauranger. Foto: Kraftmontasje

Ordretørken i kraftbransjen vedvarer, og Kraftmontasje har igjen blitt nødt til å permittere montører.

  • Atle Abelsen

Kraftmontasje AS, et av de største linjebyggerne i landet med rundt 100 fagarbeidere i praktisk arbeid ute i felten, har vært nødt til å permittere rundt 10 prosent av arbeidsstokken som følge av ordretørken, opplyser selskapets sjef for marked og forretningsutvikling, Oddgeir Anundsen, til Energiteknikk. Kraftmontasje var sist vinter nødt...
Artikkelen er 828 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.