norned
Fra leggingen av NorNed-forbindelsen mellom Norge og Nederland. Foto: Statnett

Oktober ble den måneden så langt i år da Statnett har tatt inn minst penger på flaskehalsinntekter.

  • Øyvind Zambrano Lie

95,8 millioner euro tok Statnett til sammen inn i flaskehalsinntekter i oktober, går det fram av Statnetts månedlige oversikt. Det tilsvarer ca. 980 millioner kroner. Ikke siden september i fjor har Statnett tatt inn mindre i flaskehalsinntekter, målt i euro. Av flaskehalsinntektene i oktober i år kom 56,5 millioner euro...
Artikkelen er 107 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.