cadre oppkjøp
Carl-Fredrik Lehland (Cadre) (f.v.), Eirik Frantzen (Nordkraft) og Ove Gusevik (HitecVision) inne i Sirkelvann kraftverk. Foto: Michael Ulriksen.

Målet er 2 TWh småkraft. – Det betyr over tid en kapitaltilførsel på over 10 milliarder kroner, sier administrerende direktør Carl-Fredrik Lehland til Energiteknikk.

  • Øyvind Zambrano Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

– Nordkraft og HitecVision kommer inn i Cadre som majoritetseiere og legger i første omgang inn 1 milliard kroner i ny kapital og tingsinnskudd. De får rett i overkant av 48 prosent hver, og så vil gründerne sitte igjen med i underkant av 4 prosent, forteller Carl-Fredrik Lehland, administrerende direktør...
Artikkelen er 415 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.