nve
NVE-bygget ved Majorstua i Oslo. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Det er en risiko for at alvorlige hendelser, som kan få uopprettelige konsekvenser for vassdragsmiljøet, ikke blir fulgt opp.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det skriver Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) i sin risikorapport for 2023 som de har sendt til Olje- og energidepartementet og som Energiteknikk har sett. «NVE mottar mange henvendelser om mulig ulovlige forhold i vassdrag i hele landet. Vi mangler et system for å motta disse, og en helhetlig oversikt...
Artikkelen er 977 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.