ams
Arkivfoto: BKK

RME varsler at de vil godkjenne Statnetts Elhub-søknad til tross for kraftige advarsler fra en rekke aktører i kraftbransjen.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk har omtalt, er både Elvia, Agder Energi Nett, Tensio og Lnett sterkt kritiske til Statnetts forslag til gebyrer for Elhub for perioden 2023 til 2025. De mener de foreslåtte gebyrene var altfor høye, «ti ganger høyere enn utgangspunktet» og er kritiske til at nettselskapene må ta regningen for...
Artikkelen er 704 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.