rauboti
Konsernsjef Johannes Rauboti i SFE. Arkivfoto: SFE

Styret i Sogn og Fjordane Energi (SFE) finner det ikke forsvarlig å betale ut utbyte til eierne for 2021 etter at regjeringen nylig økte skattlegginga av kraftproduksjon.

  • Øyvind Zambrano Lie

Generalforsamlingen i Sogn og Fjordane Energi AS (SFE) gav 14. juni i år styret en fullmakt til å sette av utbytte på inntil 75 millioner kroner i løpet av høsten 2022 basert på regnskapet for 2021 . Mandag vedtok styret å ikke benytte denne fullmakten. Regjeringens forslag til økt skattlegging...
Artikkelen er 266 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.