eviny
Hamlagrøvatnet 23. september 2022. Eviny har nå tilnærmet normal vannstand i magasinene. Foto: Eviny

«Sikringsstrategien inkludert en mindre tradingaktivitet resulterte i -2.246 mill. kroner i tredje kvartal 2022», skriver Eviny i sin resultatrapport.

  • Øyvind Zambrano Lie

Evinys konsernresultat i årets tredje kvartal er 313 millioner kroner, som er 343 millioner kroner høyere enn i tredje kvartal 2021, skriver Eviny i en pressemelding. Det underliggende konsernresultat i tredje kvartal ble 1.460 millioner kroner, som er 1.311 millioner kroner høyere enn i tredje kvartal 2021. Hovedårsaken til økningen...
Artikkelen er 389 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.