bjelland
Direktør Cecilie Bjelland i Samfunnsbedriftene Energi. Foto: Samfunnsbedriftene Energi

Cecilie Bjelland blir skattejurist i sekretariatet for Skatteklagenemda i Stavanger.

  • Øyvind Zambrano Lie

Ved nyttår slutter Cecilie Bjelland som direktør for Samfunnsbedriftene Energi, temmelig nøyaktig tre år etter at hun begynte i jobben. Fra årsskiftet starter hun nemlig som skattejurist i sekretariatet for Skatteklagenemda, som ligger i Stavanger. – Hva blir tittelen din der, blir du sjef for noe? – Nei, nå skal...
Artikkelen er 944 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.