vann
Illustrasjonsfoto: Østfold Energi

NVE gir utsatt byggefrist for nettilknytning av Nordåna og Dalaåna kraftverk i Sandnes kommune i Rogaland.

  • Øyvind Zambrano Lie

Kraftverkene får en årlig produksjon på henholdsvis 5 GWh og 36,4 GWh. Det var i juni i år at Småkraft AS søkte om utsatt frist for ferdigstillelse av nettilknytning av kraftverkene, som ligger like ved hverandre i Lysefjorden. I Småkrafts konsesjon fra november 2017 var en av betingelsene at kraftverket...
Artikkelen er 282 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.