tønnesen
Statkraft-sjef Christian Rynning-Tønnesen. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Skjerpet grunnrenteskatt stopper dem ikke, men det justerte høyprisbidraget må fjernes i 2024 for at prosjektene faktisk kan bygges.

  • Øyvind Zambrano Lie

Torsdag varslet regjeringen at den vil legge månedssnittet til grunn for sitt foreslåtte høyprisbidrag istedenfor timesprisene. På et pressetreff i forbindelse med resultatet for 3. kvartal, svarte Statkraft-sjef Chrstian Rynning-Tønnesen slik på spørsmål endringen fra timepris til månedssnitt gjør effektprosjekter lønnsomme. – Nei. Vi er jo avhengig av at det...
Artikkelen er 609 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.