norske skog skogn
Norske Skog Skogn har sikret seg ny kraftavtale med Statkraft. Foto: Norske Skog

Statkraft og Norske Skog har inngått en ny langsiktig industrikraftavtale for perioden 2024 til 2030 for Norske Skogs papirfabrikk på Skogn. Leveransen er totalt på 2,9 TWh.

  • Øyvind Zambrano Lie

Norske Skog Skogn og Statkraft har inngått en ny langsiktig industrikraftavtale, som sammen med tidligere kontrakter, vil sikre store deler av fabrikkens kraftforsyning på konkurransedyktige vilkår ut 2030, skriver Norske Skog i en børsmelding. – Denne avtalen vil gi fabrikken på Skogn en stabil kraftforsyning til forutsigbare og akseptable priser....
Artikkelen er 214 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.