ukraina hjelp statnett
Statnett har tidligere donert to slike like lastebiler med diverse beredskapsutstyr til Kharkivoblenergo, som eier og driver kraftnettet i Kharkov-området i Øst-Ukraina. Foto: Statnett

Det er ikke kun overskuddsmateriell Statnett gir til Ukraina.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Vi har besluttet at vi skal gå gjennom lagrene våre – det har vi satt i gang med – for å gi utstyr til Ukraina som trengs nå. Det handler ikke kun om overskuddsmateriell, vi tar fra lagrene våre, vi beveger oss godt inn i vår egen lagerkapasitet, sier...
Artikkelen er 212 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.