multiconsult-rapport
Shreya Nagothu i Multiconsult overleverer rapporten til olje- og energiminister Terje Aasland .Foto: Hilde Eide/Multiconsult

2021 ble nok et rekordår for leverandørindustrien i den norske fornybarnæringen, med en vekst på 12 prosent. Men vannkraften står på stedet hvil.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det går fram i en rapport Multiconsult har laget på oppdrag for Olje- og energidepartementet, Eksportfinansiering Norge (Eksfin) og Norwegian Energy Partners (NORWEP) og som ble offentliggjort i dag. Omsetningen i de internasjonale markedene sto for den kraftigste veksten. Havbasert vindkraft vokste mest, solkraft hadde en god vekst, mens landbasert...
Artikkelen er 510 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.