hagemoen
Daglig leder Rolf Iver Mytting Hagemoen i Varmepumpeforeningen. Foto: Varmepumpeforeningen

– At regjeringspartiene og SV kutter bevilgninger til energitiltak med 280 millioner kroner, er svært skuffende, sier daglig leder Rolf Iver Mytting Hagemoen i Varmepumpeforeningen.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det Hagemoen sikter til, er at SV i sitt budsjettforlik med Arbeiderpartiet og Senterpartiet kuttet tilskudd til energitiltak i studentboliger med 141,5 millioner kroner, samtidig som postene for energitiltak i kommunale bygg ble kuttet med 138,5 millioner kroner. Posten «klimatiltak Enova» styrkes med 850 millioner kroner, men Varmepumpeforeningen er likevel...
Artikkelen er 374 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.