småkraft
Illustrasjonsfoto: Øyvind Lie

Småkraft-konsernet fortsetter sin vekstbane ved å legge til 298 GWh kapasitet i 2022, men den urealiserte sikringseffekten i regnskapet er betydelig.

  • Øyvind Zambrano Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det gjør at selskapet nå har en produksjonskapasitet på 1995 GWh, skriver Småkraft i en børsmelding. Veksten på 18 prosent stammer fra byggeprosjekter som er i drift, oppkjøp og oppgradering av eksisterende anlegg for å øke produksjonen. «Drevet av denne veksten og høye strømpriser i noen av områdene der Småkrafts...
Artikkelen er 254 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.