nve nve-bygget nve-huset majorstua
NVEs hovedkontor på Majorstua i Oslo. Foto: Øyvind Zambrano Lie
  • Øyvind Zambrano Lie

Øst-Telemarkens Brukseierforening har fått et overtredelsesgebyr på 200.000 kroner fra NVE for å ha satt i gang uttak av masser fra Grottetippen i Tinn kommune uten godkjent uttaksplan, skriver direktoratet i en melding. Kravet om plangodkjenning er satt for at tiltak skal få en utførelse som gjør minst mulig skade...
Artikkelen er 167 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.