Vaksvik
Arkivfoto: Stein Arne Bakken

Det var i 3. kvartal 42 småkraftverk på til sammen 194 MW med en anslått årsproduksjon på 626 GWh under bygging, ifølge NVE.

  • Øyvind Zambrano Lie

Av dette ventes 169 GWh å bli satt i drift i år, 270 GWh neste år og 187 GWh i 2024 eller 2025, går det fram av en oversikt fra NVE. Definisjonen på et småkraftverk er at det er mindre enn 10 MW. Til sammenligning var det i 3. kvartal...
Artikkelen er 216 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.