tjeldbergodden
Equinors metanolfabrikk på Tjeldbergodden. Illustrasjonsfoto: Janter/Wikimedia Commons

I samme periode har det kun kommet søknader om å få tilknytte 300 MW ny produksjon, opplyser Statnett.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Hovedfunnene i Statnetts områdeplan for Midt-Norge ble i dag lagt fram på et møte i Stjørdal. Områdeplanen dekker Trøndelag, Nordmøre og Romsdal, og utarbeides i samarbeid med Tensio og Elinett. Fram mot 2026 planlegger Statnett å øke transformatorkapasiteten i en rekke stasjoner i regionen som vil øke nettkapasiteten med omtrent...
Artikkelen er 342 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.