toini
Toini Løvseth, direktør i Energi Norge. Foto: Caroline Roka/Fornybar Norge

– De tilbudene som er kommet ut i markedet til nå, viser at priskonkurransen fungerer.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Det tilbys treårige avtaler på 115-118 øre/kWh (NO1/NO2), som er godt under markedsutsiktene. Vi tror det vil komme flere tilbud når forskriften fra regjeringen blir offentlig i løpet av de nærmeste dagene, sier Toini Løvseth, direktør for marked og kunder i Energi Norge. Næringsminister Jan Christian Vestre ba tidligere...
Artikkelen er 244 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.