samfunnsbedriftene
Truls Wickholm (t.v.) ønskes velkommen av direktør i Samfunnsbedriftene, Øivind Brevik. Foto: Samfunnsbedriftene

Truls Wickholm vil samarbeide også med Fornybar Norge. – Men jeg har valgt å begynne her i Samfunnsbedriftene, som jeg oppfatter som en tydelig stemme.

  • Øyvind Zambrano Lie

9. januar tar Wickholm over som direktør for energi i Samfunnsbedriftene etter Cecilie Bjelland, som begynner i Skatteklagenemda i Stavanger. Wickholm kommer fra analyse- og rådgivningsselskapet Zynk, hvor han i hovedsak har jobbet med samfunns- og myndighetskontakt, politisk kommunikasjon, strategi, ledelse og påvirkning. Før han begynte i Zynk kom han...
Artikkelen er 284 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.