montør nettpartner
Nettpartner teller nærmere 500 ansatte og en omsetning på ca. 1,2 milliarder kroner. Men også den største norske energientreprenøren hadde nedgang i omsetning og driftsresultat fra 2019 til 2021. Foto: Nettpartner

Med unntak av Otera Infra har alle de sju største norske entreprenørselskapene hatt nedgang i driftsinntekter fra oppdrag i kraftnettet de siste tre årene.

  • Stein Arne Bakken

Energiteknikk har sett på regnskapstallene for perioden 2019-2021 for de sju største entreprenørselskapene. Alle selskapene hadde nedgang i driftsinntektene i disse årene, med unntak av Otera Infra. Driftsinntektene for det største selskapet, Nettpartner, var kr. 1.471.000 i 2019, mens det i fjor kunne notere kr. 1.246.000, en nedgang på 225...
Artikkelen er 849 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.