ægir
Chelans Rock Island Dam over Columbia River i delstaten Washington, USA. Foto: CPUD

Sira-Kvina har solgt et nyutviklet analyseverktøy for prediktivt vedlikehold basert på kunstig intelligens til et mellomstort amerikansk kraftselskap.

  • Atle Abelsen

Det er flere analyseverktøy på markedet som gir driftsoperatører beslutningsstøtte i vedlikeholdsarbeidet basert på sensordata og kunstig intelligens (AI). Det nye ved analyseverktøyet Ægir Predictive Maintenance skal være at det henter ut data direkte fra driftskontrollsystemet og utfører tilstandsanalyse basert på vedlikeholdsoperatørenes egne vurderinger. Unikt – Det finnes ikke andre...
Artikkelen er 846 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.