janbu fresvik
Ragnhild Janbu Fresvik, konsernsjef i Eviny. Foto: Eviny

Ragnhild Janbu Fresvik er ansatt som ny konsernsjef i Eviny.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Hun kommer fra stillingen som investeringsdirektør i Grieg Gruppen og daglig leder i morselskapet Grieg Mauritas, skriver Eviny i en pressemelding. Janbu Fresvik har tidligere vært konserndirektør for bedriftsmarkedet i Sparebanken Vest. Hun er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Hun tiltrer stillingen 1. april. – Ragnhild Janbu Fresvik har sterke...
Artikkelen er 467 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.