mast møre
Foto: Øyvind Zambrano Lie

Det er blitt 54 færre nettselskaper med inntektsramme de siste ti årene. Ved utgangen av 2021 var det 97 igjen.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det går fram i den årlige oversikten over nøkkeltall fra nettselskapene som Reguleringsmyndigheten for energi i NVE (RME) nå har publisert. – Vi ser at denne trenden har holdt seg gjennom 2022, og signaler fra bransjen tyder på at konsolideringen vil fortsette inn i 2023. Det er ikke noe mål...
Artikkelen er 411 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.