vinter
Arkivfoto: NVE

Statnett tok i november til sammen inn 134,2 millioner euro i flaskehalsinntekter. De interne flaskehalsinntektene ble nesten halvert, men inntektene fra utenlandsforbindelsene ble mer enn doblet.

  • Øyvind Zambrano Lie

134,2 millioner euro tilsvarer 1418 millioner kroner. På grunn av reduserte prisforskjeller mellom de norske prisområdene, ble inntektene på de interne flaskehalsene redusert til «kun» 31,6 millioner euro, viser nye tall fra Statnett. Dette er det laveste nivået siden desember i fjor, nesten en halvering fra oktober i år, og...
Artikkelen er 135 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.