linja
Mørenett og Linja slår seg sammen. Foto: Tafjord

Rune Kiperberg blir administrerende direktør.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Linja er nettselskapet til Sogn og Fjordane Energi (SFE), mens Mørnett er nettselskapet til Tafjord Kraft og Tussa Kraft på Sunnmøre. Sammen har de nærmere 100.000 kunder i 18 av kommunene i regionen mellom Askvoll i sør til Ålesund i nord, og de eier i tillegg nesten alt hovednett fra...
Artikkelen er 346 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.