Ane Marte Hausken
Ane Marte Hausken, administrerende direktør i Lyse Energi. Foto: Lyse

Men kun til kunder i sitt eget prisområde, og det er ikke nok til alle.

  • Øyvind Zambrano Lie

Lyse lanserte tirsdag sitt fastpristilbud for bedriftskunder. – Vi har jobbet hardt for å få til en pris som er attraktiv, og som hjelper bedriftene i krevende tider. Prisene vi lanserer i dag er betydelig lavere enn de som så langt er lansert fra andre aktører, fremholder konsernsjef Eimund Nygaard...
Artikkelen er 385 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.