digpro
Maria Rodahl Johansen, daglig leder i Nettalliansen AS og Jonas Jacobson, daglig leder i Digpro Solutions AB. Foto: Nettalliansen

Nettalliansen har valgt dpPower fra Digpro som felles nettinformasjonssystem (NIS).

  • Øyvind Zambrano Lie

Nettalliansens bransjeløsning består av felles fagsystemer som utvikles sammen med allianseselskapene. At fagsystemen snakker sammen, skal bidra til effektive arbeidsproseser både innenfor hvert enkelt nettselskap og på tvers av alle selskapene i alliansen, skriver Nettalliansen i en pressemelding. Maria Rodahl Johansen, daglig leder i Nettalliansen AS er godt fornøyd med...
Artikkelen er 172 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.