mast
Illustrasjonsfoto: Kjell Morten Klevsand/Mostphotos

Norges største nettselskaper vil etablere et nytt felleseid selskap som utvikler og drifter digitale tjenester.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det er BKK, Elvia, Glitre Nett, Lede, Lnett, Statnett og Tensio som går sammen om nyetableringen. Beslutningen er resultat av en lengre prosess ledet av Reguleringsmyndigheten for Energi i NVE (RME), som har hatt som mål å sikre raskere tilknytninger og mer effektiv nettdrift gjennom bedre digital samhandling, skriver RME...
Artikkelen er 317 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.