montør
Foto: Fredrik Ringe/Lyse

Skal utvikle løsninger for fremtidens komplekse drift av distribusjonsnettet.

  • Øyvind Zambrano Lie

NextGrid, et prosjekt under Grønn plattform for forsknings- og innovasjonsdrevet grønn omstilling i næringslivet, har fått 56,8 millioner kroner fra Norges forskningsråd for å utvikle helhetlige løsninger for fremtidens komplekse og automatiserte drift av distribusjonsnettet, skriver SINTEF i en pressemelding. Samlet budsjett for prosjektet er 125 millioner. NextGrid, som ledes...
Artikkelen er 181 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.